• Genieten in heerlijke rust

  • Natuur in de Veluwe

  • Hoog Buurlose Hei

  • Salamandergat

  • Schaapskudde Hoog Buurlo

  • Asselse hei

  • Zicht vanaf Bakenberg

  • Leesterheide

Maatregelen omtrent corona

Geplaatst: 20-03-2020

Update 12-6-2020:

Vanaf maandag 15 juni mag het sanitairgebouw en het afwasgebouw weer open. Wel volgens de regels van het RIVM. Bij het sanitairgebouw staan instructies aangegeven met betrekking tot de coronamaatregelen. We kunnen vanaf maandag dus weer alle kampeerders ontvangen. 

Update 1-6-2020:

Bezoek van buitenaf is weer toegestaan, onder de volgende voorwaarden:

- het is alleen toegestaan elkaar buiten te treffen;

- houd 1,5 meter afstand (ook op uw plek).

Verder zijn de regels van het RIVM ook voor uw bezoek van toepassing.

Bezoekers dienen hun auto op de parkeerplaats bij de ingang te parkeren en zijn voor 23:00 uur weer vertrokken.

Update 8-5-2020:

De maatregelen i.v.m. het coronavirus zijn door de overheid verlengd tot 15 juni a.s. Dit houdt in dat alle faciliteiten gesloten blijven, de wasserette is wel geopend. U bent welkom indien uw kampeermiddel is voorzien van een chemisch toilet. Kleine tenten zijn niet toegestaan. De elektra straat aan en het water staat er wel gewoon op. Uw chemisch toilet kunt u ledigen in de daarvoor bestemde stortplaatsen. U kunt gewoon het bos in en we hebben leuke wandel- en fietsroutes voor u, zodat u toch nog kunt genieten van de Veluwe. Bezoekers van buitenaf zijn niet toegestaan. Houdt u wel aan de regels van het RIVM. De onderstaande HISWA-RECRON voucher (zie update 4-4-2020) is nu geldig voor reserveringen tot 15 juni a.s. Heeft u vragen neem dan contact met ons op (liefst via de mail).

Update 22-4-2020:

De maatregelen i.v.m. het coronavirus zijn door de overheid verlengd t/m 19 mei a.s. Dit houdt in dat alle faciliteiten gesloten blijven. U kunt wel gebruik maken van uw caravan/camper als u zelfvoorzienend bent. De elektra staat aan en het water staat er wel gewoon op. Ook kunt u uw chemisch toilet ledigen in de doorvoor bestemde stortplaatsen. U kunt gewoon het bos in en we hebben leuke wandel- en fietsroutes voor u, zodat u toch nog even kunt genieten van de Veluwe. Bezoekers van buiten de camping zijn nog niet toegestaan. De onderstaande HISWA-RECRON voucher is nu geldig voor reserveringen t/m 19 mei. Heeft u vragen neem dan contact met ons op (liefst via de mail). 

Update 4-4-2020:

Onze brancheorganisatie HISWA-RECRON heeft samen met de Autoriteit Consument en Markt en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat een regeling opgesteld voor de recreatiebranche. 

Als uw verblijf niet door kan gaan i.v.m. de coronacrisis bieden wij u een voucher aan zodat u op een later tijdstip toch op vakantie kunt gaan. Deze regeling geldt voor reserveringen tot 28 april. Worden de maatregelen verder verlengt/aangescherpt, dan zal deze datum in een later stadium worden verlengt.

Voorwaarden die van toepassing zijn op de HISWA-RECRON voucher:

1. De recreatievoucher zal uitsluitend worden uitgegeven in het geval men niet kan komen i.v.m. het coronavirus.

2. De recreatievoucher heeft een geldigheidsduur van 12 maanden (wij proberen wel voor iedereen een passende oplossing te vinden). Dit betekent dat u binnen 12 maanden na de oorsprokelijke aankomstdatum een nieuw verblijf dient te hebben geboekt.

3. Deze voucher kan alleen worden ingewisseld bij ons.

4. De waarde van de voucher is gelijk aan de hoogte van het reeds aanbetaalde bedrag.

5. In het geval dat de kosten van de nieuwe boeking hoger ligt dan de waarde van de voucher, dient u het verschil bij te betalen. Liggen de kosten lager dan de waarde van de voucher, dan ontvangt u een nieuwe voucher van het resterende bedrag waarbij de voorwaarden van lid 2 gelden.

6. De voucher is niet van toepassing op jaar- en seizoensplaatsen.

7. Aanpassingen van deze regeling kan plaats vinden ingeval de HISWA-RECRON dit nodig acht en/of de overheid haar maatregelen langer laat voortduren dan 1 juni 2020.

8. De HISWA-RECRON voucher is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Als u gebruik wilt maken van deze voucher kunt u ons mailen met het verzoek om de HISWA-RECRON voucher met vermelding van uw reserveringsnummer, dit geldt momenteel voor boekingen tot 28 april.

Update 1-4-2020:

De crisisperiode is verlengd tot 28 april. Dat bekend dat de faciliteiten tot 28 april zijn gesloten. Uw kunt wel gebruik maken van uw caravan/camper of uw caravan/camper plaatsen, maar geen gebruik maken van de faciliteiten. Kamperen met een tent is niet mogelijk.  De elektra staat aan en het water staat er wel gewoon op. Bezoek van buiten de camping is niet toegestaan.

Wilt u uw reservering wijzigen/verplaatsen naar later dit jaar of zelf naar volgend jaar dan horen wij dat graag via de mail. 

Update 28-3-2020:

Momenteel is onze branchorganisatie druk bezig met het uitwerken van een regeling die voorkomt dan u uw geld kwijt bent en er voor zorg dat wij onze diensten kunnen blijven aanbieden. Dit kost veel tijd. Zodra wij hier meer over weten zullen wij dat met u communiceren.

Update 26-3-2020:

Tot in ieder geval 6 april zijn alle voorzieningen op de camping op last van de gemeente (VNOG) gesloten. U kunt wel gebruik maken van uw caravan of uw caravan plaatsen, maar geen gebruik maken van de faciliteiten. De elektra staat aan en het water staat er wel gewoon op.

Wij verzoeken wel iedereen zich aan de regels opgesteld door het RIVM te houden. 

Wij volgen de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet. Mochten er veranderingen optreden, dan zullen wij dat via deze pagina met u communiceren.

Update: 20-03-2020:

Wij gaan gewoon open. Vanaf vrijdag 27 maart kunt u gewoon aankomen.

Goede hygiene staat bij ons centraal, vooral in deze periode. 

Voor uw en onze gezondheid willen wij het persoonlijk contact tot een minimum beperken. Hiervoor zullen wij de volgende maatregelen in acht nemen:

- Wij schudden geen handen.

- Wij houden gepaste afstand.

- Heeft u vragen?  graag via de mail (info@dewapenberg.nl) of telefonisch (055-5334539).

- Betaal zoveel mogelijk met pin.

- Niet meer dat 1 gast tegelijk in de receptie.

Wat kunt u zelf doen:

- Houd gepaste afstand van elkaar (1,5 meter).

- Was regelmatig u handen met zeep.

- Hoest of nies in uw elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.

- Schud geen handen.

- Na gebruik van de openbare ruimtes (de Schuur, de Eekhoorn en het toiletgebouw) verzoeken wij u uw handen te wassen in uw eigen caravan/camper.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Op dit moment is er geen sprake van het tijdelijk afsluiten van onze camping, en kan er niet kostenloos geannuleerd worden.  Als u uw huidige boeking wilt annuleren gelden de HISWA-RECRON-voorwaarden en/of de voorwaarden van uw eigen annuleringsverzekering. De HISWA-RECRON-voorwaarden staan vermeld op onze website. 

 

 

 

 

« Nieuws overzicht